Free Your Mendje

Current events, society, culture, science, insights. The music. Cinema. The books. The theater. The art.

Moderators: Shpati, ZenMaster

Migjeni

Had hopes that 'Mjaft!' would have followed the same trajectory as 'KAN' in Kosove did and became VV, but Veliaj turned out to be a bitch. Does Levizja Zgjohu still exist and are they something to be hopeful about if they still exist?
Kafshatë që s'kapërdihet asht, or vlla, mjerimi..
Leandro

PDIU sucks. for one, a political party dedicated to a specific subset of the population is a horrible idea. fortunately in albania we do have a law which makes such parties illegal, but unofficially they still operate like that (same with omonoia - pbdnj)

personally, i dont rate them at all. how can i rate a political party which is illiterate? "partia për drejtësi integrim unitet" <- half of their name is foreign words wtf
rrëfeni mëkatet tuaja: www.faltore.al
Leandro

asnjë lëvizne nuk ka shpresa në shqipëri se janë karagjoza dhe krejt të paorganizuar. shumica e tyre janë me t'meta mendore dhe nxisin mosvotimin, gjithashtu nuk ofrojnë kurrë asnjë zgjidhje - thjesht ankohen. thuria do me iu bashku blushit nëse bën parti

problemi kur të bashkojnë ankesat është se nuk të bashkon vizioni. këtë e kam parë vetë kur u aktivizova parvjet me bojaxhiun. në vazhdimësi ishte e qartë që nuk kishim nga të shkonim sepse nuk kishim një qendrim të përbashkët. aty kishte komunista dhe fashista bashkë psh. në protesta ok por kur vjen momenti për të dhënë zgjidhje këta nuk bëhen dot bashkë më

mentaliteti i shoqërisë civile është thjesht me u qa e me u anku, me bo protesta. nuk do njëri me u organizu e me lexu ligjet, me dit për ça flasim e me dhënë zgjidhje alternative ndaj problemeve
Plako
Team: Partizani

Migjeni wrote:Had hopes that 'Mjaft!' would have followed the same trajectory as 'KAN' in Kosove did and became VV, but Veliaj turned out to be a bitch. Does Levizja Zgjohu still exist and are they something to be hopeful about if they still exist?

Eshte nje Nisma Thurje me duket qe eshte si Mjaft po s'di shume per ta. Leandro e pershkroi me se miri gjendjen politike ne RSh. Nuk ka me shprese aty.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Plako

Leandro wrote:asnjë lëvizne nuk ka shpresa në shqipëri se janë karagjoza dhe krejt të paorganizuar. shumica e tyre janë me t'meta mendore dhe nxisin mosvotimin, gjithashtu nuk ofrojnë kurrë asnjë zgjidhje - thjesht ankohen. thuria do me iu bashku blushit nëse bën parti

problemi kur të bashkojnë ankesat është se nuk të bashkon vizioni. këtë e kam parë vetë kur u aktivizova parvjet me bojaxhiun. në vazhdimësi ishte e qartë që nuk kishim nga të shkonim sepse nuk kishim një qendrim të përbashkët. aty kishte komunista dhe fashista bashkë psh. në protesta ok por kur vjen momenti për të dhënë zgjidhje këta nuk bëhen dot bashkë më

mentaliteti i shoqërisë civile është thjesht me u qa e me u anku, me bo protesta. nuk do njëri me u organizu e me lexu ligjet, me dit për ça flasim e me dhënë zgjidhje alternative ndaj problemeve

Bojaxhiu me pelqen po eshte shume I Amerikanizuar per ate vend.

Leandro

Plako wrote:Nuk ka me shprese aty.
shpresë ka plot por duhet me e besu. për sa thua nuk ka shpresë, mafjozët në parlament fitojnë. pikërisht këtë duan, të dorëzohemi e të mos veprojmë, të mos votojmë

prandaj këto grupimet si thuria janë aleati i tyre më i mirë. nuk japin asnjë zgjidhje, thjesht ankohen ankohen ankohen, mbledhin ndjekës naivë dhe i kojnë si zgjidhje mosvotimin. janë klasë tradhtari. me dashje apo pa dashje nuk m'rruhet shumë
Aurora Bulkualis
Team: Fc Bulku

There are choices who aren't completely bought by oligarchs and drug dealers: Bojaxhi, Blushi, etc... but I doubt they'll get more than 5-10% each.

No one wants to vote for someone unless they get something back in return.
"Cheap things you can buy in bulk, but Bulku is priceless" Ervin Xhevahir Bulku
Leandro

çuna, të gjithë të korruptuar janë. nuk ka problem se shtet me 25 vite demokraci jemi. por t'paktën ja qifsha jetën të bëjnë dhe naj gjë për ne. niveli i korrupsionit nuk është i njëjti te të gjithë. nëse njëri vjedh 90% dhe tjetri vjedh 50% nuk mund thjesht të themi hë se të dy hajdutë janë! nëse njëri vjedh dhe na tradhton ndërsa tjetri vjedh por nuk tradhton nuk mund të themi hë se ty dy hajdutë janë!

prandaj ju them, ka gjithnjë alternativa. fatkeqsisht jemi të detyruar të votojmë për të keqen më të vogël. por e keqja më e vogël ekziston dhe nuk është as pd as ps as lsi

disa si bojaxhiu apo blushi mund të kenë aferet e tyre korruptive dhe ata, por janë shumë më lartë si njerëz se ca batakçinj nga partitë e tjera për mendimin tim
Migjeni

Plako wrote:Eshte nje Nisma Thurje me duket qe eshte si Mjaft po s'di shume per ta. Leandro e pershkroi me se miri gjendjen politike ne RSh. Nuk ka me shprese aty.

Just saw a video of them. Very interesting. It's easy to see that they're inspired by the Serbian OTPOR-movement. Have to read up on them.
Kafshatë që s'kapërdihet asht, or vlla, mjerimi..
Plako

Migjeni wrote:Just saw a video of them. Very interesting. It's easy to see that they're inspired by the Serbian OTPOR-movement. Have to read up on them.
Pashe nje video te tyre ku ishin te gjithe me maska dhe mu duk komplet idioteske ideja.
Post Reply
  • Information