With memories of the golden years (80's) of the albanian football still fresh on her mind, Albania is now attempting to recreate its strong football legacy. As young players start making their names abroad, the future is looking bright for Albanian football!
ZenMaster wrote:Pse nuk po shkruni shqip o vllazni?
ZenMaster wrote:
Shpati duhet te mesoj shqip se nuk ka lezet
Mirseerdhe ZenMaster, siç tha Plaku forumi është projektu për të qënë në anglisht. Kjo jo vetëm për faktin se forumi i mëparshëm ishte i tillë por edhe për arësye të tjera si:
Është më lehte për skout, menaxher dhe gazetarë futbolli të huaj të jenë në kontakt me informacjone rreth talenteve në Shqipëri dhe kjo ndihmon vetë futbollistat dhe futbollin e përfaqësueses. Jo vetëm për futbollin pasi ka edhe tema të tjera që mund të tërheqin njerëzit drejt turizmit në Shqipëri etj
Te forumi i mëparshëm duke qënë në anglisht me siguri shumë nga postimet lexoheshin nga trajneri i kombetares dhe ndihmesit e tij.
Mundësi më të mëdha për tu konfrontu/krahasu me anë të bisedave objektive edhe me fansa futbolli të kombëtareve që do ndeshim.
Ka mjaft forume në shqip që kanë seksione futbolli . Pastaj është edhe forumi i TifozaveKuqEZi në Shqip vetëm për futbollin, normalisht vetëm për anëtarët dhe i mbydhur ndaj publikut .
Mua përsonalisht më jep mundësinë të praktikoj kët anglishten sakate duke qënë se ktu në Itali pak e flasin.
Ti vlla shkruaj si e ndien Tek e fundit "Gjuha ruhet aty ku shkruhet!"
Edhe nana kur lind fmi
Si do për vete po për Shqipni ...